BUENO TECH
Profesionalism. Experienta. Calitate.
Acasa
Igienizare
Verificare
Servicii
Despre noi
Contact

Oricand aveti nevoie de consiliere sau interventia echipei Bueno Tech va stam la dispozitie cu mai multe variante prin care ne puteti contacta, urmand ca dumneavoastra sa o alegeti pe aceea pe care o considerati convenabila.

Majoritatea clientilor nostri aleg varianta de contactare telefonica care de altfel este si cea mai directa. Cu toate acestea daca se va intampla ca toate numerele de contact sa fie ocupate intr-un anumit moment va rugam sa aveti amabilitatea sa ne trimiteti prin e-mail numarul dumneavoastra pentru a va apela noi. Imediat ce un consultant este disponibil veti fi sunat si vom discuta despre solicitarile pe care le aveti.Va asteptam!
Contacteaza-ne
MONICA
SPECIALIST AER CONDITIONAT
                                   

 
MOBIL    0755 054 411
FIX    0318 109 504
FAX         0318 149 799


monica@buenotech.ro
 

                                   

Program de lucru:
Luni - Vineri: 0900 - 1800
Sambata: 0900 - 1300
Duminica: e-mail
Punct de lucru (birouri, showroom si depozit):
Strada Heliade Intre Vii, nr. 8, Sector 2, Bucuresti, Romania
Harta

Vezi harta completa

Acum poti configura sistemul multi split si de pe telefon sau tableta

Descarcati aplicatia si in doar cateva minute puteti decide care este cea mai buna solutie de climatizare multipla, alegand cu usurinta unitatile interioare dorite ce vor fi coordonate perfect si economic de unitatea exterioara in functie de puterea necesara. Pe toata durata configurarii aplicatia va asigura asistenta pentru configurarea ideala.

Pentru mai multe detalii sau despre functionarea aplicatiei multi split Daikin puteti sa consultati pagina Aplicatie Configurator Multi Split.

Puteti descarca aplicatia utilizand link-urile de mai jos, sau cautand in Store 'Multi Split' sau 'Bueno Tech SRL'.

undefined

Service si montaj aer conditionat
www.service-aerconditionat.ro
Toate drepturile rezervate Bueno Tech SRL® 2021
Bueno Tech si logo-ul Bueno Tech sunt marci inregistrate aflate in proprietatea Bueno Tech SRL, iar folosirea lor fara un acord scris intra sub incidenta legii.